Guies de pesca

Viladrau

Joan Serra

Fundador de l’Escola de Pesca a Mosca Espinzella - Guia de Pesca. Gran coneixedor del Montseny, dels rius catalans i del Sud d’ Àustria. Co-organitzador de les Jornades Tècniques i de Millorament de la Pesca a Mosca. És un dels Promotors de la Pesca a Mosca Sense Mort a Catalunya.

Balenyà

F.X. MAURI

Instructor de Pesca - Guia de Pesca , excel·lent muntador de mosques. Porta molts anys col·laborant amb l’Escola de Pesca Espinzella-Viladrau i és co-organitzador de les Jornades Tècniques i de millorament de la Pesca a Mosca de Catalunya. Gran creador de nous muntatges de Mosques.

Manlleu

JOSEP VILET

Guia de Pesca - Pescador D’alta Competició Catalana - Medalla de Bronze al Campionat de Catalunya de Pesca a Mosca 2008. Sots Campió de Girona de Pesca a Mosca 2007. Gran coneixedor dels rius catalans i excel·lent muntador de Mosques.

Sta. Eugènia

BERNAT BOSCH

Guia de Pesca - Bon coneixedor dels rius catalans i del Montseny. Integrat dins del món de la Pesca en la seva vida quotidiana i també en el seu negoci com a co-patrocinador de l' Escola de Pesca d Espinzella i les Jornades Tècniques.

Jordi Nualart

Participant en diferents Campionats de Catalunya gran coneixedor dels rius catalans excel.lent montador de mosques.