F.X. MAURI -A mosca tot l’any (Balenyà)

Instructor de Pesca - Guia  de Pesca , excel·lent muntador de mosques. Porta molts anys col·laborant  amb l’Escola de Pesca Espinzella-Viladrau i és co-organitzador de les Jornades Tècniques i de millorament de la Pesca a Mosca de Catalunya. Gran creador de nous muntatges de Mosques. 

JOAN SERRA -Viladrau

Fundador de l’Escola de Pesca a Mosca Espinzella - Guia de Pesca. Gran coneixedor del Montseny, dels rius catalans i del Sud d’ Àustria. Co-organitzador de les Jornades Tècniques i de Millorament de la Pesca a Mosca. És  un dels Promotors de la Pesca a Mosca Sense Mort a Catalunya.

JOSEP  VILET - Manlleu 

Guia de Pesca - Pescador D’alta Competició Catalana - Medalla de Bronze al Campionat de Catalunya de Pesca a Mosca 2008. Sots Campió de Girona de Pesca a Mosca 2007. Gran coneixedor dels rius catalans i  excel·lent muntador de Mosques.

BERNAT BOSCH - Sta. Eugènia

Guia de Pesca - Bon coneixedor dels rius catalans i del Montseny. Integrat dins del món de la Pesca en la seva vida quotidiana  i també en el seu negoci com a co-patrocinador de l' Escola de Pesca d Espinzella i les Jornades Tècniques.

 

 
 
 

 

 
Pesca Mosca viladrau - Passeig Guilleries Nº12 17406 Viladrau Tel 650 187 141 – Joan –  Email: info@pescamoscaviladrau.com